Régebben mindig megrázott a polc az intersparban.. Amióta járok gyúrni nem ráz meg. azért van mert levezetem a feszültséget?

válasza:Komolyan kérdeztem.....
Ez TÉNYLEG így van.

válasza:

válasza:

válasza:Kedves Kérdező!
Tiszta röhejes vagy,hogy ezeken a válaszokon így megsértődsz!
Amikor gyúrás közben levezeted a feszültséget,akkor a stresszt űzöd el,ennek semmi köze az elektromos feszültséghez. Ezt a kérdést te sem gondolhattad komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Ismerek sebészeket,tanárokat,akiknek elég idegőrlő a munkájuk.Az egyikük iszik,a másikuk dohányzik,a harmadikuk szétgyúrja magát.Ti milyen ehhez hasonló szakmákat és hozzájuk kapcsolódó,túlzásba vitt feszültség-levezető praktikákat ismertek? Dolgozathoz kellenének a válaszok,előre is köszi!
Olyanra gondolok, amit bent a lakásban is lehet csinálni (szakad az eső kint) és sok mozgással jár (hogy kijöjjön neki a feszkó) és élvezné is. Sajnos a bölcsiben még nem sikerült egyszer sem elaludnia ebéd után, így nagyon fáradt is,mikor hazahozom,ez is közrejátszik...
Én is nehezen viselem el magamat, nemhogy szegény családtagjaim.
És a hőerőművek hogyan szennyezik a környezetet?
Elég szar érettségizőnek lenni és már kezdek belebolondulni a tanulásba, hogy mást se csinálok csak hazajövök és könyvek meg füzetek fölött ülök. Az az egy gondd, hogy térdeim eléggé tönkre vannak szóval ilyen futás szóba se jöhet, jógán meg ilyeneken mint 40-50 éb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!