Érdemes megtenni 100 ezerrel a Franciákat szombaton?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 08:25
2/11 anonim válasza:
Akármennyivel megéri, úgyis kikap a magyar csapat. Ahogy az már hosszú évek óta a papírforma.
3/11 B2man válasza:
Én magyarként 2-2-re teszek egy kisebb tétet. De te tudod, a te pénzed, a te döntésed...
4/11 A kérdező kommentje:
De ha X-et játszanak akkor meg szivás.
2021. jún. 17. 09:39
5/11 anonim válasza:
X-et a franciák ellen? :D ne légy buta simén nyernek a franciák.
Láttad a portugálokat? na , annál 3 szinttel magasabban van a francia csapat.
Már a 20. percben vezetni fognak. a félidőben már 2-vel . a vége meg 3 vagy 4-0 lesz.
6/11 anonim válasza:
Én ennyi pénzt csak azért nem raknék mert nekem nincs ennyi félretehető pénzem, és hát attól még lehetséges bunda vagy bármi hasonló, szóval én egy 5000-essel tettem meg, nem lesz nagy nyeremény de némi aprót így is nyerhetek.
7/11 anonim válasza:
Fejezd már be a bundázást. Akármi is lesz nem bunda miatt lesz annyi.
8/11 A kérdező kommentje:
ma 11:44
"simán nyrnek a franciák"
Na de ha igy van ez 27 ezer ft ingyen pénz akkor,az meg hát nem rossz.Persze ha nem igy lessz,utólag úgy is meglehet magyarázni hogy miért nem igy lett..
2021. jún. 17. 23:03
9/11 anonim válasza:
Hát 1-1 lett. Én végül egyik csapatra se tettem de elég meglepő hogy nem vertek el minket a franciák és összehoztunk egy döntetlent
10/11 A kérdező kommentje:
tegnap 16:58
Rengeteg ismerösöm rakta 100 rongyal a franciákat hogy 27 ezer ingyen pénz..És még képzeld mennyien rakhatták igy..
2021. jún. 20. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!