A Barcelona játékosainak a nevét leírná valaki és a azt is, hogy milyen poszton játszanak (Pl. : csatár, hátvéd. )?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 18:32
1/5 anonim válasza:
# Poszt Név
1 ESP K Víctor Valdés
2 BRA V Dani Alves
3 ESP V Gerard Piqué
4 ESP KP Cesc Fabregas
5 ESP V Carles Puyol (Csapatkapitány)
6 ESP KP Xavi Hernández (Csapatkapitány-helyettes)
7 ESP CS David Villa
8 ESP KP Andrés Iniesta
9 CHI CS Alexis Sánchez
10 ARG CS Lionel Messi
11 ESP KP Thiago Alcántara
# Poszt Név
13 ESP K José Manuel Pinto
14 ARG KP Javier Mascherano
15 MLI KP Seydou Keita
16 ESP KP Sergio Busquets
17 ESP CS Pedro Rodríguez
20 NED KP Ibrahim Afellay
21 BRA V Adriano
22 FRA V Éric Abidal
39 ESP CS Isaac Cuenca
23 ESP V Andreu Fontàs
37 ESP KP Christian Tello
40 ESP V Martín Montoya
3/5 anonim válasza:
Bocsi,de nem biztos,hogy divatdrukker,sőt,hogy egyáltalán drukker.Már megkérdezni sem lehet?:)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget. és nem, nem divatdrukker vagyok, csak még nem régen kezdtem el érdeklődni a Barcelona csapata iránt és nem voltam tisztában a játékosokkal, nem kell rögtön rosszindulatúnak lenni
2012. máj. 6. 16:37
5/5 anonim válasza:
Magyarul a barcának akarsz szurkolni de nemis ismered a játékosokat. Szóval divatrukker leszel... "-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!