Érdemes fogyókúráznom/diétáznom?
Sziasztok!
20 éves,172 centis 73 kilogrammos fiú vagyok. Lábra,karra,mellre, tokára vékony vagyok. Semmi felesleg nincs azokon a területen. Viszont a hasamnak az alsó részén és a csípőmön van. Mondhatni skinny fat vagyok. Érdemes lenne lefogynom 70 kiló alá kb. 69-68 kilóra és utána belevágni az izomtömegnövelésbe egy magasabb kalóriatartalmú étrenddel?
Szia!
Azért mert egy kis felesleg van rajtad nem kell lediétáznod. Nem mellesleg helyi fogyás nincs és a többségnek pont a has a gyenge pontja, azt a legnehezebb lepucolni, mert többnyire onnét tűnik el legkésőbb a felesleg.
Nyugodtan kezdj bele a tömegelésbe, de okosan, izomtömeg legyen, ne pedig zsír. :)
Aztán ha pakoltál magadra jó pár kg izmot, utána lesz értelme leszálkásítani. Kalóriabevitelre figyelj, meg a gyakorlatok helyes kivitelezésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!