Milyen masszázspisztolyt érdemes venni?
Figyelt kérdés
Masszázspisztolyt keresek, hogy edzés után a nyújtáson túl méginkább el tudjam lazítani az izmaimat, esetleges sérüléseket is kicsit átdolgozni.
Sok félét lehet találni, 6-300 ezer forint között minden van, olvastam néhányról olyan véleményeket, hogy 10 percet bír 2 óra töltéssel, meg lefullad, ha jobban rányomja az ember az izomra, esetleg valaki tud olyat ajánlani, ami bevált, jól működik, esetleg több fokozatú, leginkább 20-30 ezer forint között, esetleg max 40 ezerig?
2023. jún. 29. 13:22
1/1 anonim válasza:
Én a thumper lómasszírozót vettem meg. Nem kell rányomni ezeket. Teszik a dolgukat. Edzés után mrg hengerezek. Otthon mehet a gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!