Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért jó ch nélkül, zsírral...

Miért jó ch nélkül, zsírral tömegelni?

Figyelt kérdés

2016. aug. 27. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
kinek jó? kell a zsír de annyi nem mint ch.
2016. aug. 27. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Kevés ch-val. Kizárni nem lehet.

Nos, sokféle ember van, van, aki sokkal jobban élvezi így az evést. Van, aki ch-ból nem képes eleget enni. S egy csomó előnye lehet az ilyesminek, legalábbis a módszer hívei nagyon odavannak érte s lehet, hogy többet is elősorolnak, mint ami van (minden csoport ilyen, nemcsak ők).


Nekem muszáj lesz viszonylag kevés ch-val tömegelni, mert úgy tudok jóllakni, úgy van energiám, úgy érzem jól magam. Ez a kevés vs sok ch összehasonlítása sok zsír mellett, mert a kevés zsírt tartalmazó étkezésről nincs fogalmam, azon kívül, hogy így nézhet ki a pokol, ha rólam van szó.

Sokfélék vagyunk, kinek mi a jó.

Energiának megfelel a zsír is éppúgy, mint a szénhidrát, lehet vele tömegnövelni.

Ha valaki nem tud rendesen edzeni, ha kevés a ch, annak ez nyilván nem való vagy olyan módszert kell alkalmaznia, ahol edzés előtt szénhidrátlöket van (úgyis elégeti), de amúgy szinte mindig ketózisban van. De bizonyára sokaknak ez is borzalmas lenne, nekik a szénhidrátdús zsírszegény étrend való. Nincs ezzel semmi baj, ismerek olyat, aki nem bír szénhidrátszegényen enni, mert rosszul lesz. Pedig ő még bírja a zsírt, csak nem töményen, szénhidrát nélkül. Van, aki eleve nem bírja a zsírt. El tudom képzelni, hogy valakinek olyan a kalóriaigénye tömegeléskor, hogy iszonyú arányban kell zsírt ennie, ha a ch alacsony (vagy fordítva). Ezt nem mindenki bírja. Van ember, aki 95% szénhidráttal él s van, aki 95% zsírral. Egyik sem várható el akárkitől, csak mert a kalóriaigénye igen nagy (nyilván van, aki ilyenkor sok zsírt és sok szénhidrátot is eszik, mert aberrált számára a két véglet).

2016. aug. 27. 23:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 Cortez70 ***** válasza:
Ch nélkül nem tudsz. Eleve szinte mindenben van ch, még a húsban is, tojásban, túróban is van minimális. Nem tudsz nulla ch-n lenni, max kevés ch-n. Annyi előnye van esetleg, hogy az inzulinszint nem lesz magas.
2016. aug. 28. 04:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!