Melegolimpia 2012 BUDAPEST. Eurogames12. Szükség van erre?
Nem, egyáltalán nincs szükség erre.
Sőt.
Mondom ezt úgy, hogy _tényleg_ semmi bajom a melegekkel - ellentétben a rossz b.zikkal, akikkel igenis van. Felvonulgatnak, zászlót lóbálnak és riszálják a nyeszlett - rózsaszín tütübe bújtatott testüket a kamionokon.
Mégis mit mondasz egy gyereknek..? Mit csinál a "bácsi"?
A toleranciának is vannak határai...
És a rendes melegek - akikről alapállapotban meg sem mondod, hogy azok (ahogy rólam sem mondanád meg, hogy kit vagy mit szeretek, mert az MAGÁNÜGY), még ők is lenézik ezt a s.ggriszáló bandát.
Ez az egész rendezvény egy magamutogató, provokatív dolog - ismét.
Miért lenne szükség?
Ha olyan tehetséges menjen a rendes olimpiára,ha meg nem,akkor nem kell ez a humbug rendezvény..
Vicc kategória..
Ez mind szép és jó,de akkor legyen amatőr olimpia,ne meleg olimpia..
Miért kell ebben az országban állandóan a cigányok-b*zik seggét nyalni..
igen, szükség van, pont az olyan homofóbok miatt, mint te!
majd ha elfogadod öket ugyanolyan embereknek, mint a többi, és elismered, hogy ugyanolyan jogok illetik meg őket, mint téged, na majd akkor már nem lesz szükség arra, hogy közügy legyen a homoszexualitás, de addig nem lehet magánügy.
Sajnálom,hogy ezt mondom,de mindig is lesznek homofóbok.
Sajnos egy egészséges ember nem fogja elfogadni őket...
7: el vannak fogadva, _ugyanúgy_ elindulhatnak egy szokványos olimpián, mint Te vagy én. (Tudtommal nincs teszt előtte, h ki mire gerjed be.)
Csak a búzáknak (és hangsúlyozom: NEM a melegeknek) van örökös kényszerük arra, hogy közöljék a világgal, hogy ők milyen beállítottságúak.
Mivel még sosem láttam-hallottam ilyesmiről, mint a melegolimpia, nem vagyok benne biztos, hogy ugyanolyan magamutogató, visszataszító förtelem-e, mint a felvonulás.
Sajnos attól félek, hogy igen.
Minden esetre, ha még viszonylag visszafogottan is zajlana le ez az esemény, akkor sem tartanám szükséges és jó dolognak.
Magyarországon ma erősödnek azok a szélsőjobbos erők, akik mindent és mindenkit utálnak. Ha pedig egy átlagember, akinek köze sincs a homoszexualitáshoz, ilyen formában találkozik vele, nyilván nem arról fog gondolkodni, hogy "igaza van azoknak, akik azt mondják, fogadjam el a melegeket. Tényleg olyanok, mint mi!"
Sokkal inkább az fog eszükbe jutni: "Magamutogató köcsögök! Igaza van XY politikusnak, undorító férgek mind!"
Ezt meg én nagyon nem szeretném. A heterók azt felejtik el sokszor, hogy mivel a szexuális orientációt nem mi választjuk, ezért nagyon sok különböző típusú ember él a homoszexualitás berkein belül. Ugyanúgy, ahogy pl. a heterók között is vannak punkok, skinheadek, cigányok, páwák, rockerek, vagy akár tömeggyilkosok, stb, stb. A szexuális orientáció nem függ össze az ember személyiségével. Csak sajnos egy csomó selejt, aki azon kívül, hogy egy szart sem érő alak, meleg is. És veri a mellét, hogy "háhá én kisebbség vagyok piszkítsunk gyorsan oda a többség orra alá". Fel sem fogják, hogy a többség nem őket, mint embereket fogják elítélni, hanem azt a társadalmi csoportot, aminek a nevével takaróznak, és akkor tovább lehet siránkozni az elnyomásról. Ez itt a baj. DE az intelligens heteróknak üzenem, hogy a melegek között tényleg vannak nagyon értelmes, szerethető emberek! Csak mivel ők nem verik a mellüket, nem hallani róluk annyit.
Bocsi, ha nagyon hosszú lett, de ez most kikívánkozott belőlem.
Szép napot,
FDra 18/F (meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!