Van olyan sportág az olimpián ahol nem jellemző annyira a doppingolás? Pl. Vívás?
Nagyo nehéz ez a kérdés,mert sajnos majdnem mindehol ott vann a dopping...
A tornászoknál biztos !
sakkban nem gyakori
bár ha az agyi stimulánsok is ide tartoznak akkor nekik sem túl rózsás a helyzet(pl beveszel egy doboz, agyértágítót, le sem ül az ellenfeled, de már az összes létező kombináció ott van az agyadban)
"olimpikonok között ritka, elég keményen ellenőrzik, év közben is.az olimpia nem profi sport."
:DDDDD
Nem tagadom.. jómagam is örülnék, ha ilyen szép, tökéletes és tisztességes világban élnénk.
Tornában gyakran használnak vízhajtó szereket, főleg nőknél.
Én műkorcsolyázom, ebben a sportágban nem jellemző a dopping. Persze itt is fontos a súly, így elképzelhető, hogy szednek szereket a súly megtartására, de én még ilyen esetről nem hallottam. Az egyetlen doppingeset amiről tudok a sportágban kb. 12 éve történt valaki megbukott Pszeudoefedrinnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!