Szerintetek kik vonulnak vissza jövőre a Forma-1-ből, és kik lesznek az újoncok?
Szerintem Alonso ha nem kap jobb autót maga alá akkor a formula 1-es pályafutását befejezi de elképzelhető hogy más szériákban indul pl.:Indycar. Alonson kívül talán még Massát és Räikkönent tudnám elképzelni,hogy visszavonulnak.
Akit én újoncként megnéznék az F1-ben a formula 2-ben jól szereplő Charles Leclerc,hiszen a Haas tesztpilótája és tesztelt már F1-es autót.
Remélem, hogy a japán motorfejlesztők...
Alonso az egyik legjobb versenyző. Ha idejekorán abbahagyja, jusson ő is Schumacher sorsára?
Bizony némelyik menő nagyobb biztonságban van a copitben versenyen, mintha otthon ő maga döntheti el, hogy mit csinál...
Rosberg is butaságot tett szerintem, pár év és kiderül, bírja-e adrenalin nélkül.
Massa, már idén is majdnem visszavonult, más kérdés, hogy a Williams autók összerakása nélküle még rosszabbul sikerült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!