Miért "kell" póló úszás közben?
Sziasztok!
Elkezdtem járni úszni, és megfigyeltem, hogy az egyik srác rendszeresen pólóban úszik. Általában csak az első pár hosszt ússza pólóban. Miért? Én csak arra tudok gondolni, hogy így hamarabb bemelegszenek az izmai. Jól gondolom, vagy van más oka is?
Áhh, biztos, hogy nem szégyenlős. :) Mondom az első pár hossz után leveszi, meg egyébként is, elég jó teste van a srácnak, látszik rajta, hogy gyúr. :)
Szóval nem szégyenlős, ez egészen biztos.
Tenyérellenállást és Lábbóját is használ, szóval tudja mit csinál...
Szégyenlős.... :D
Próbáld ki és meglátod - én nem úsztam még pólóban, csak egy ismerősöm, ő mondta - de persze az is lehet, h csak beképzeli magának, h így nehezebb (bár nem hiszem).
Kizárt, hogy hamarabb bemelegszenek az izmai. Vízben a póló nem "melegít". A bemelegítés csak egy elnevezés, nincs köze a "melegítéshez"; azt jelenti, hogy felkészíti az izmokat, a szervezetet a mozgásra.
Tényleg kérdezd meg tőle, mert most már engem is érdekel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!