Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászok! Mit rakjak a...

Őry Tibor kérdése:

Horgászok! Mit rakjak a kukorica sróthoz, hogy össze áljon?

Figyelt kérdés

2014. szept. 15. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi az a srót?
2014. szept. 15. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 gomzoli ***** válasza:

Ha jól sejtem, a durva szemű őrlemény a srót.

Cukrot, pudingport és forró vizet használva a bekeverésnél (nem kézzel, mert a forró alatt a rotyogva forralt vizet értem) elérheted, hogy tapadósabb legyen. De jó eredményt érhetsz el, ha kevered más, jól kötő etetőanyagokkal.

Esetleg zsemlemorzsa hozzáadása is szóba jöhet, persze ízesítés is kell bele.

2014. szept. 16. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A srót nálunk őrölt kukorica vagy búza mag.
2014. szept. 17. 07:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha kukorica pogácsára gondolsz akkor : száraz kukorica szemeket "őrölni" szinte porrá.

Ezekhez vizet (vagy édeskés aromát adsz) masszává gyúrod (kb. method etetőanyag állagúra) ,picit "átsütöd" és kész van.

Persze lehet aromázni a végtelenségig.

2014. szept. 17. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!