Hogyan csináljam? Nem akarok kárt okozni a gépben!
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet hogy felszeretném rá tenni a windows 7-et (ismerem meg minden és nagyon szeretem). A windows 7 megvan. Szóval.. Valaki elmagyarázná nekem nagyvonalakban hogy mit csináljak, miután bekapcsoltam a gépet és behelyeztem a cd-t? Nemakarom hogy bármi is letörlődjön mert végülis ujra is szeretném tenni de az alapprogramok amik kellenek nekem nincsenek meg úgyhogy azt mással csináltatom majd. Mennyi idő amíg felrakja a win7et? Biztonságos csak úgy feltelepíteni? Most xp-s a laptopom.
Vagy próbáld ezt kinyomtatni, itt alaposan le van írva, mit hogyan: [link] :) Attól ne félj, hogy ott a bétát telepítik, teljesen ugyanaz a teljes változat telepítése is:)
2010. szept. 12. 19:30
4/11 A kérdező kommentje:
mégegy kérdés.. a cd-t egy barátom másolta nekem aki most sajna nem elérhető és nemtudom eredeti-e vagy nem. telepítő kódot se tudok honnan szerválni vagy az fentvan a cd-n? és lehet abból bármi baj ha esetleg nem eredeti? pl. elkapnak és büntetés stb. vagy bármi?
2010. szept. 12. 19:48
5/11 anonim válasza:
A DVD az csak egy dolog, ha a tetején agyon van írva meg tele van hologrammos Microsoft jelekkel akkor eredeti a lemez, azonban nem ez a lényeg, hanem a kulcs, azaz a kódszám, amit majd be kell írnod. Nyilván nem eredeti, mert akkor lenne hozzá matricád is amit a gépházra kell felragasztani, azon is rajta van a kód. Keress a neten kódot hozzá, meg még valami kis hackelő progi is kell hozzá azt hiszem, 7-et nem babráltam ezt a részét nemtudom. Vonzata? Igen van, elvihetik a merevlemezed, azaz elviszik ha pont kizárólag szoftverkalózkodás ügyben mennek ki a sünök. Anyagi része a 7-nek nincs, nem büntetnek ére, csak a winért mivel a Microsoft egyéni!emberekkel nem foglalkozik. Ez így van most is. Na de ha van ott nálad más is az már aggélyos lehet. De eléggé kicsi a lebukás veszélye.
oké köszi.. felhívom az illetőt h eredeti v nem ő ért ehez és többször felrakta már
2010. szept. 12. 19:56
8/11 anonim válasza:
Windows - majdnem biztos, hogy nem eredeti, igaz a különbözö aktiválási módszerek (pl. loader-ek) után átmegy az eredetiségellenőrzésen
van
- 1 gépes licensz
- családi vsomag (3gépre telepíthető, de Win7 Magyarországon még nem kapható)
- mennyiségi licensz, pl. iskolák, közintézmények, cégek használják több száz gép esetén
De ne aggodj, telepítsd fel nyugodtan, mert 1 hónap probaidöd van a használatra, és ezt még meg is hosszabbíthatod (slmgr -rearm)
2010. szept. 12. 20:28
9/11 anonim válasza:
*családi vsomag = családi csomag
2010. szept. 12. 20:29
10/11 A kérdező kommentje:
eldöntöttem inkább nem vesződök vele.. amilyen szerencsétlen vagyok ugyis elcseszem.. majd van egy ismerősöm aki mindig helyrehozta a gépem mikor beszart (bár ezt már megteszem énis mer van egy bazijó programom) odaadom neki a cd-t meg a laptopot h csesszen vele vmit meg adok egy kis pluszpénzt.. de azért köszönöm a válaszokat, sajna nem merek belevágni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!