Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook

Kategória: Számítástechnika > Biztonság

A kérdés

A nod32-m április 11. óta nem hajlandó updatelni magát. Már kb 3 éve használom ugyanezt a verziót (2.5) de még egyszer sem csinálta ezt, szépen működött. Ha megpróbálom frissíteni azt írja ki, hogy "No update necessery". Mi lehet a baj?

2009-04-17 10:25  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
Azt jelenti, hogy nem lehet frissíteni.
Az a kérdés, hogy regisztrált jogtiszta volt, vagy nem?
Ha regisztráltad, lehet, hogy lejárt a megvásárolt idő. De az is lehet, hogy túl régi verzió és azért nem lehet frissíteni mert már van 4-es is.
Próbáld meg újra telepíteni, vagy valamivel frisebb verziót föltenni.

A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/5Időpont 2009-04-17 10:47 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

akárhányszor rákattintok az update gombra, folyamatosan csak ezt a No update necessery üzenetet dobja fel. pedig automatára van állítva a frissítése, a serverválasztás is "choose automatically"-n van

# 2/5Időpont 2009-04-17 10:52 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

tört verzió, de eddig szépen frissített a 3 év alatt, rendzsresen, minden nap, soha nem volt gond

# 3/5Időpont 2009-04-17 10:55 Privát üzenet
No update necessary =
Nincs frissítés csak költségtérítés ellenében.
Rakd fel a 2.7 Próba ver. az ESET honlapjáról.
(30 napig használhatod, addig biztosan tudsz szerezni felhasználó nevet és széria számot hozzá.)

A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/5Időpont 2009-04-17 12:23 Privát üzenet
Nézd meg ezt az oldalt találsz megoldást.Jelszót felhasználó nevet és fut tovább.http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__1..

A válaszíró 95%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/5Időpont 2009-05-02 16:33 Privát üzenet

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése

Kapcsolódó kérdések
Miért van az ha a Sims 2-höz letöltök egy kiegészítőt és már be írtam hozzá a kódot meg telepítettem is, és mikor megpróbálom elindítani azt írja pl: Helyezze be a sims 2 eredeti..
Mi a baja az Ubuntu-nak? Valamiért a következő hibaüzenetet kapom ha megpróbálom leválasztani az egyik lemezt.
Leszedtem a COD4-et és most le akartam törölni de amikor megpróbálom ezt a hibát írja ki "Error reading setup initialization file" és nem engedi törölni. Mit csináljak?
Hülye kérdés, megpróbálom lent kifejteni, válaszolsz rá, köszi?
Askey RTA 1310B DSL modemem van. Apple airport expressel szórom a jelet. Szeretném levédeni az internet kapcsolatom. A ruterem IP-je 192.168.1.1 lenne, de ezzel ha megpróbálom..
Letöltöttem egy csomó fl studiot, és ha akármelyiket megpróbálom elindítani, nem reagál a gép. Mitől? Mit kell csinálni?

Kérdések a Számítástechnika rovatbólKérdések a Biztonság rovatból

Minden jog fenntartva © 2012, www.gyakorikerdesek.hu | Használati útmutató | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu