Van online nyomda Magyarországon?
Olyanra gondolok, mint a uprinting.com
Hogy feltöltöm a nyomdakész dokumentumot és akár házhoz is szállítják a szórólapot, plakátot, akármit. Létezik nálunk is ilyen?

válasza:ez érdekes, amúgy nem tudom :D nem hallottam még erről itthon , mondjuk még erről az uprinting.com -ről sem .
vajon van haszna a cégnek?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogyha már a Word of Tanks nem megy valami más játék hátha menne Számítógép : Intel Celeron T3500 Intel GMA 4500M 2GM DDR3 Memory 250 GB HDD 802.11b/g/n 6-cell Li-on battery
Olyan oldalt keresek, ahol tudok rajzolni valamit, és uténa azt valahogy továbbtani egy ismerősömnek(pl. kapok egy linket amit el tudok neki küldeni). Valami ilyesmi kéne, mert az msn-en rajzolós funkciója nem működik
Az lenne a kérdésem,hogy mégis,mit kell csinálni annak érdekében,hogy egy saját dedikált szervert lehessen létrehozni interneten...Szeretnék egy haverommal közösen multizni,de sajnos nem tudom ennek menetét,mit kell csinálni,hogy jól is működjön a dolog... Aki ért az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!