Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van online nyomda Magyarországon?

Van online nyomda Magyarországon?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, mint a uprinting.com

Hogy feltöltöm a nyomdakész dokumentumot és akár házhoz is szállítják a szórólapot, plakátot, akármit. Létezik nálunk is ilyen?

2011. máj. 31. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

ez érdekes, amúgy nem tudom :D nem hallottam még erről itthon , mondjuk még erről az uprinting.com -ről sem .

vajon van haszna a cégnek?

2011. máj. 31. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:

pl.:

[link]

2011. máj. 31. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
? A legtöbb nyomda így működik hazánkban. Feltöltöd az anyagot, ők kinyomják és a kért címre szállítják. Én évek óta foglalkozom reklámanyagok, újságok készítésével, de van olyan nyomda, amelyben még nem is jártam... A nyomdakapcsolataim egy része szlovák, másik része osztrák, harmadrésze pedig román, egy-egy magyar van. És mindegyik így dolgozik, hogy elküldöm mit akarok, ő pedig házhoz hozza a kész nyomatot.
2011. máj. 31. 11:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem értitek mit mondok. A uprinting-nél nem kell árajánlatot kérni, kapcsolatot tartani. Feltöltöm a nyomdakész cuccot és pikpakk már jön. De ha nincs, hát nincs.
2011. máj. 31. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
pl. a printpixnél sem kell ajánlatot kérni, mert fent vannak az áraik, de amúgy googleben ha rákeresel találsz ilyeneket.
2011. máj. 31. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Valami online (multi) játék, lövöldözős, tankos, vagy valami játék? (többi lent)

Hogyha már a Word of Tanks nem megy valami más játék hátha menne Számítógép : Intel Celeron T3500 Intel GMA 4500M 2GM DDR3 Memory 250 GB HDD 802.11b/g/n 6-cell Li-on battery

Online rajzolós oldal?

Olyan oldalt keresek, ahol tudok rajzolni valamit, és uténa azt valahogy továbbtani egy ismerősömnek(pl. kapok egy linket amit el tudok neki küldeni). Valami ilyesmi kéne, mert az msn-en rajzolós funkciója nem működik

Hogy lehet indítani Crysis Dedikált szervert Online?

Az lenne a kérdésem,hogy mégis,mit kell csinálni annak érdekében,hogy egy saját dedikált szervert lehessen létrehozni interneten...Szeretnék egy haverommal közösen multizni,de sajnos nem tudom ennek menetét,mit kell csinálni,hogy jól is működjön a dolog... Aki ért az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!