Se kép se hang! Mi a probléma?
Ha tényleg semmit nem csinál egyáltalán csak azt hallod ahogy a hűtés dolgozik és semmi más akkor szerintem vagy az alaplap vagy a proci elszállt.
A RAM és a Grafikus kártya is szóba jöhetne,ám ebben az esetben a gép sípol hogy itt gáz van,de ha nem sípol akkor
vagy proci vagy alaplap szerintem.
Előjel nem volt?Mondjuk folyton lefagyott a gép,kék halál vagy valami?Füst szag?
Volt olyan probléma,nem is egyszer,hogy bekapcsoltam a képet,alul az a csík betöltött,majd a kép fekete lett,és 1-3 perc várás után bejött az üdvözöljük felirat,majd 1-2 perc után behozta az asztalt,majd 2 perc után a tálca is megjelent,és kb 2-3 perc múlva lehetett valamit csinálni,de úgy nézett ki,mintha 32MB ram lett volna a gépbe,mert kb mindent 15 mp várás után nyitott meg.Megjelenítettem a feladatkezelőt,bezártam minden futó programot,újraindítottam a gépet,és jó lett minden,de volt amikor ezt többször is meg kellett csinálni.
3 napja is ez történt,hogy alul betöltött a csík,majd a fekete kép,és már mondtam,hogy jajj már megint kell várnom vagy 10 órát,mire tudok valamit kezdeni a képpel,na de most nem hozta be az üdvözöljük képet se 20 perc alatt,ezért újraindítottam a gépet,mivel mást nem tehettem volna,mert nem haghyattam volna úgy egész nap a gépet,és ekkor jelentkezett ez a probléma,hogy se kép,se han
gépet*
géppel*
hang*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!