MacBook Pro Retina 13" vélemények, tapasztalatok?
Vélemények: pl. nekem az nem tetszik benne hogy... , stb...
tapasztalatok: pl. a bekapcsoló gomb elromlik, a ... nem jó, minden jó, elégedett vagyok, stb...
Várom a válaszokat
Nekem volt egy, 15ös. Nagyon megbántam, hogy megvettem.
Maga az OS sem tetszett, azon a néhány jó funkción kívül, amit tudott teljesen buta.
A gép maga meg...nem tud semmivel többet, mint egy hasonló hardverrel felszerelt sokkal sokkal olcsóbb gép.
A vége az lett, hogy "elajándékoztam" (sokat buktam rajta) és inkább DELL-re váltottam. Ami egyedül pozitívum benne, az az unibody kialakítás, bár hátránya is van, mert nem szétszedhető, tisztítani lehetetlen.
Meg kicsit szépnek is találom még mindig, de ennyi.
"windowst teszel rá"
Ja pont azért fizetek 800ezret egy gépért, mert windows-t akarok rá tenni, nem?
Ha windows-os géppel is beérem, alapból olyat veszek...
És így is tettem második esetben.
Igaz azóta egy 100-al olcsóbb, de szerintem még így is drága. Valahol a sima MBP árában kellene adni.
Nekem 2010-es macbookom van de én nem vennék retinás mac-et. Imádom a gépem és nem tartom butának az osx-et és a gépem még nem szorult tisztításra (amit könynen meg lehet csinálni). Igazából kételkedem abban h az uriember egyáltalán kapcsolatba került e az eszközzel... Na mind1
Válaszom az, hogy az integrált memória egy érvágás. Legalább is nekem, és nem ajánlom másnak sem. Inkább vegyél egy sima nem retinás mac-et. Jobban megéri és fejleszthetőbb. Most 16GB rammal rendelkezik az retinás de, aki emlékszik a régi gépekre az valószínű tudja, hogy kb 5 év alatt kb 8x-oztuk a memória mennyiségét. Most kérdem? Hol lesz az a gép 5 év múlva mikor nekem már a 8GB is kevés!
Jó persze másnak nincs ennyire szüksége de ezek melógépek. Mióta meghalt Steve azóta irdatlan baromságokat csinálnak az apple-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!