Normális, ha lekopik egy év alatt a klaviatúráról a felirat? Hol tudok venni rá matricát?
egy "gagyi" klavinál sajnos előfordul.
matricát nem hiszem, hogy lehet kapni, de van csőtoll szerű írószer, amelyikkel tudsz rá kopásálló feliratot írni. nem tudom a hivatalos nevét, egy papír- írószer boltban biztosan tudnak ajánlani, ha elmondod, hogy mire kell.
Alkoholos filc, de az is lekopik, egy év sem kell neki.
2000 ft-ért kapsz oylan billentyűzetet amire nem szitanyomással viszik fel a betűket, hanem bele van nyomva a műanyag felületébe. És szerintem 1 hét alatt meg lehet szokni egy új billentyűzetet.
Köszönöm a válaszokat. Gagyinak éppen nem mondanám :)
Az előző kettőnek (gagyinak) nem kellett egy év se. A festék hamar lejön. Olyat nem találtam ami nem festett, hanem domborított. Alkoholos filc nem működik, mert fekete a klavi. De azért köszi a válaszokat. Gondoltam van más is aki sokat dolgozik és járt már így.
nekem még mindig tokeletesek a feliratok a billentyuzeten, pedig gagyi, szoval szerintem nem normalis.
lehet kapni billentyuzet matricat, nem tudtam, hogy ki mondta hogy nem
:D [link]
Köszi! Hogy a gugli mért nem jutott eszembe... :DDD
Mégegyszer kösz!!!!
Gagyi, nem gagyi, szeretem.
Egyébként, vettem matricát (Ferenc körúti metrónál User's. Elnyűhetetlennek ígért sötétbenvilágítós nemtúldrága :DD) és kíváncsian várom mennyi idő alatt koptatom le. :)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!