Windows-on létezik "összes tartalom törlése" lehetöség?
Dell Latitude, Windows 7
Tele van a C meghajtó és foglamam sincs mivel, de lelassult a gép, idönként ujra indul magától. Szoftvert frissiteni már nem érdemes, mert ahhoz öregecske.
Létezik olyan opció, amivel törlödik a gépröl minden, de az op.rendszer érintetlen marad?
" beírod a futtatásba "
Azt hogy csinálom
Ezt sem engedi törölni, nem vagyok jogosult
Mindenkinek köszi a segítséget, de inkább szervíz. Nem akarom elcseszerinteni :)
vírusírtó van rajta ?
Ami még sokat dobna rajta az a Advansed system care telepíted futtatod és a szemetet törli meg gyorsít is némileg a gépen.Ha sikerül fizetős kódot szerezned hozzá hogy akkor meg elégé látványos gyorsulást hozhat
A Lemezkarbantartóval most lepucoltam 5BG-t, remélem segít valamelyest.
Igen van, Avast. Azon is van karbantartó ha jól tudom.
Köszi a tippet, kipróbálom !
Az advanced letakarított még 20 Gigát, helyre állított pár dolgot ( fogalmam sincs mit. :) )
Így most sokkal jobb.
Köszi a tanácsokat, zöld kéz mindenkinek!
Jó hogy megleltem ezt a kérdést. Asztali gépünk mindegyik meghajtója totál tele. Lassú mint a csiga. :(
Nem telepítettem mostanába semmit.
Systemet szoktam használni, de valahogy kevés dolgot pucol le. Csak a reklám maradványokat.
Vezérlőpultba megleltem a lemez karbantartást, remélem talál egy rakat dolgot ami nem kell, és gyorsabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!