Hogy kell házilag ventilátort javítani?
A gépemben van egy fogalmam sincs milyen proci-venti, ami valahogy hülyén működik. Minden indításnál a gép hibát jelez, hogy Fan error, pedig pörög. Most pedig jó pár hónap után azt vettem észre, hogy valamiért csikorog. Nem láttam rajta semmi hibát és nem merek hozzányúlni se, amíg pontosan nem tudom mit hogy kell csinálni.
Szervíz nincs a környéken, a gépházat pedig nem bírom felemelni, hogy 650 métert cipelve a vonatra felüljek vele és egy órán át Pestig menjek
A ventilátor közepén lévő matricát óvatosan leszeded, egy csepp műszerolajat cseppentesz a közepébe, majd matricát visszaragasztod.
(Nem végleges megoldás, mert elvben gondozásmentesek, vagyis ha kenni kell, akkor igazából cserélni is.)
Ha pedig semmi sem segít, a vonatjegy árából rendelhetsz egy új proci hűtőt. 1-2000ft-ért már kapni őket, ha nem valami full spéci, extra nagy teljesítményű tuninghűtőről van szó.
Ha a tép ventije nyekereg, akkor pedig jellemzően a táp végét jelzi az el-elakadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!