Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha elindítom a Skype-ot vagy...

Ha elindítom a Skype-ot vagy a TS3-at akkor ezt írja ki:"Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc000001d). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. " miért írja ki ezt, és mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

2016. jún. 22. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Érdemes ellenőrizni: a 80-as porton nem fut semmi!

A videókértya driver megfelelően an-e telepítve!

A hang- és mikrofon driver telepítve van-e és a legújabb-e!

Továbbá nem árt megnézni ezek honlapján hogy esetleg DirectX vagy egy Visual C++ nem kell-e hozzá! Ha pedig kell akkor telepítsd azokat!

2016. jún. 24. 10:40
 2/2 A kérdező kommentje:
És hogyan tudom ellenőrizni hogy 80-as port e? És ha az akkor mit tegyek?
2016. jún. 26. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0xc000007b). Az alkalmazás bezárásához kattintson az OK gombra mit tegyek? (többi lent)

Ezt a hibaüzenetet kapom sok játék elindításakor (Call of Duty 4, World at War, Assassin'sCreed IV, 3, Revelations, Brotherhood) mit tegyek?

SG Ace 2. Először működött minden, aztán csináltam egy gyári visszaállítást, azóta nem tudok letölteni google playről. Úgy tudom gyakori probléma, de...

(Hiba történt az információk szerverről való lekérése során. [RPC:S-7:AEC-0 LSI7-TGPK-3U7WS] <- mindig más kódot ír ki egyébként, akkor is ha ugyanazt akarom letölteni, de minden alkalmazásnál jön a hibaüzenet. ), csináltam még gyári visszaállítást, megcsináltam az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!