Vettem egy GTX 960 4GB -os videokártyát aminek kettő 6 pines bemenet van az oldalán, viszont a tápomból csak egy 6 pines csatlakozó lóg ki. A táp típusa XFX TS Series 450W. Átalakítóra van szükségem?
igen. oc nélkül max 120wattot fogyaszt, amihez elég lenne 1 pcie táp csati(még sok is), de mindkettőbe dugni kell egyet.
egyébként neked nem adtak hozzá molex átalakítót? nekem volt mellette
Nekem eddigi tapasztalatom be quiet pure power 500w táppal:
2db 6+2 pin áramkábel, ami úgy nézett ki, hogy:
6+2, 6+2 egymással összekötve egy kb 3 centis kábellel (az első 6+2 -höz normál hosszúságú tápkábel, 6+2, utána 3 centis kis kábeldarab, ami a 6+2-ből lóg ki, utána megint 6+2 áram csatalakozó).
Ebből a 6+2,6+2 megoldásból volt kettő, tehát összesen 4db 6+2 táp csatit kaptam. Azért írják csak hogy 1db, mert a toldó rész a 2 csatlakozó közt nagyon rövid (3 max 4 cm), így ha 2 slotba dugsz videokártyát, nem tudod áthidalni, hiszen nyúlfarknyi kis kábellel van összekötve a két darab 6+2.
Legközelebb olyan kártyát vegyél, amit rátudsz kötni normálisan a gépedre. :)
Elvileg átalakítóval nem lesz probléma, és valóban elképzelhető hogy kapsz a kártyához. Valószínűleg molex átalakítót, de ebben nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!