Ha valakit törlök FAcebook-on az ismerősiem közül, még láthatja, hogy elérhető vagyok -e Messengeren?
Az ismerős törlés után már nem fogja többé látni az elérhető állapotodat és ugyanúgy te sem az övét.
Ez olyan, mint a vállás, azaz hogy már egyik félnek sincs köze egymáshoz, vagyis nem tartozik innentől kezdve egyik félre sem, hogy mi van a másikkal és hogy mit csinál a másik.
Nem vetted fel legeslegelőször engedélykérés elfogadásával a messengeredre?
Mert más esetben, olyan, aki nincs az ismerőseid listáján rajta, az akkor is elérhető marad zölden a messengeredben, akinek te a messenger engedélykérését elfogadtad.
Még akkor is, ha utána felvetted az ismerőseid közé és ő kitörölt téged, akkor is a messenger engedélykérés elfogadásával engedélyezve van, hogy továbbra is lássátok egymás elérhető aktív állapotát zölden.
#8 Gondolkodtam rajta és lehetséges... egyszer már félreértésből megharagudtam az illetőre és kitöröltem az ismerőseim közül. Utána ő rám írt, hogy miért.Ekkor valószínű engedélykérés történt. Köszönöm a meglátásod.
Akkor ezt fejleszthetnék, hogy az engedélykéréses eseteket is meg lehessen szüntetni, ha szeretnénk...!
A #7-es vagyok ismét.
Annál jobb megoldás, minthogy letiltottam őt, nem tudtam.. de ez olyan "csúnya" dolog. Viszont érzelmi okokból nem szeretném látni mikor érhető el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!