Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gáz dolog, ha Facebookon...

Gáz dolog, ha Facebookon törlöm az ismerőseim közül azokat az ismerőseimet, akik időközben meghaltak?

Figyelt kérdés

2023. jan. 16. 17:08
A kérdező szavazást indított:
igen, ez normális
nem, ez hülyeség
23 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondják, hogy gáz akkor nem csinálod? Ha az ellenkezőjét mondják akkor azt fogod, pedig lehet nem is szeretted volna? Legyen már benned annyi önállóság, hogy ilyen szinten nem akarsz másoknak megfelelni és azt csinálod amit te jónak és a saját értékrendednek megfelelőnek találsz.
2023. jan. 16. 17:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem, csak kíváncsi vagyok arra, hogy egy ANONIM oldalon jelenlevő, élő emberek (még ha nem is hús vér, vállalt identitással) mit gondolnak erről, tekintve, hogy a halottaimat (volt főnökök, kollégák, stb.) nem tudom megkérdezni.
2023. jan. 16. 17:21
 3/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy, posztolni új dolgokat feltölteni nem fognak szóval nem oszt nem szoroz ott vannak-e vagy nincsenek. Ha nem álltak közel hozzád és nem akarod néha végigtekinteni az emlékoldalukat akkor kitörölheted de sok vizet nem zavarnak majd az ismerőseid listáján sem.
2023. jan. 16. 17:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Nincs az oldaluk emlékoldallá nyilvánítva, csak tudom, hogy meghaltak (egyik másiknak ott voltam a temetésén, másoknak láttam a halálhírét a helyi újságban, lehozta egy-egy online lap - egyik-másik esetben megyei szinten "híres", vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy ismert emberről van szó.
2023. jan. 16. 17:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor töröltem ezeket az embereket, mikor néhány ismerősük teljesen vakon, csak a rendszer automatikus születésnap jelzésére az illedelmes rutinból küldték az üzenőfalra az "isten éltessen" üzeneteket. Egy halott embernek, hiszen annyira nincs képben az "ismerősével", hogy azt sem tudja létezik-e még. Undorító, morbid volt látni hogy mennyire szarnak egymásra az emberek, és csak a látszat számít, hogy ő ott volt az üzenőfalon és üzenhetett.
2023. jan. 16. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz egyáltalán. Arra vannak a közösségi oldalak, hogy kapcsolatot tarts emberekkel, velük már nem tudsz kapcdolatot tartani.
2023. jan. 17. 08:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én ugyan nem töröltem ki, két ilyen ismerősről tudok, de morbid látni, amikor a Facebook a felköszöntésükre buzdít…
2023. jan. 17. 21:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyrészt, másrészt pedig nagyon kevés az az 5000 ember, akit ismerősnek lehet jelölni. A mai világban 10.000, de inkább 20.000 kellene hogy legyen ez a limit, ha egyáltalán (de minek is bármilyen felső határt szabni ad abszurdum)
2023. jan. 18. 14:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Azért van határ, mert versenyt csinálnak belőle, és sokan a statisztikai számokhoz mérik magukat (több követő, kedvelés, komment = népszerűbb = több és jobb másoknál, amire törekedni fog, hogy ő is elérje).

Ha az ismerőst úgy definiálod, hogy olyan ember akivel aktív személyes kapcsolatba kerültél (tehát nem munkakapcsolat, futó vagy felületes ismertség, ügyfél, tanítvány, tizedik szomszéd az utcából akit felismerek, de egy fejbiccentésen kívül semmilyen kapcsolatba nem kerültem vele) akkor az 5000-be az emberek többsége simán belefér.

A hírfolyam így is le van annyira szabályozva, hogy több száz ismerős esetén sem jut el hozzád minden tartalom, nemhogy több ezernél.

2023. jan. 18. 15:47
 10/11 MegaDaves450 válasza:

nagymamám meghalt novemberben azután töröltem az ismerőseim közül!

aki rossz szemmel nézet rám annak be intettem!

márc. 5. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!