Milyen felhő alapú tárhelyeket ismertek, és ajánlotok, ami ingyenes?
Google Drive-ot használóm úgy 2016 óta, mert fotózom. Sajnos 2 év alatt megtelt, így csináltam másik profilt. Igen, most tartok a 3. olyan profilnál, amire tudok képeket menteni. Nem ismertek valami olyat, ahol nagyobb hely van, vagy hasonló?
(fontos, hogy a képek elérhetőek legyenek számomra, tehát le is lehessen tölteni, és ne is sérüljön)
Köszönöm előre is, ha érkezik válasz!
Most erre mit mondjak?
Nem véletlenül adnak annyit, amennyi. De havi 700 forintért kaphatsz 100 GB-ot. Egyébként a Mega 20 GB -ot ad ingyen, de én azt mondom, hogy ha valaki komolyabb célra használja, nehogy már ez annyira sok pénz legyen...
Terabox 1Tb ingyen.
Utoz korlátlan ingyenes.
Degoo 20GB
Mega 20GB
Hol lehet jelenteni? :)
Profi kamerára (vagy prémium telefonra) persze volt pénz.
#5: Na, ez az...
Pont ezért választotta a Google is azt a modellt, hogy ameddig csak átlagos célokra használod, ingyenes. Akinek már száz GB-os nagyságrend kell, az vagy ott akarja tartani a házi poresz-gyűjteményét, vagy eleve olyan tevékenységet végez, amihez képest ennek az ára semmi. És most nem akarok én lenni megint a gonosz megmondóember, de azért tényleg... Olyan ez, mint amin szintén fenn szoktam akadni, amikor valaki vesz 400 ezerért egy gamer konfigot, de még az 1-2 ezres játékokat is inkább letorrentezi, mert ő elvből nem fog érte fizetni.
Bár az ultimate kedvenceim azok, akik valami spéci területen dolgoznak, milliókat keresnek, de a munkájukhoz szükséges szoftvert nem hajlandók megvenni.
De mindegy, elkanyarodtunk a témától.
Az a párszáz forint tényleg egyszerűen nem tétel. Egy márkásabb táblacsoki ennél többe kerül. Vagy két energiaital. De kétszer tíz perc a helyijáraton is már több, mint ez.
Egyébként kérdező, remélem, azért van offline mentésed is a dolgaidról.
Nem "sok" pénz megvenni a nagyobb helyet, de, ha van ingyenes hely, miért fizetnék?
(Mellékesen megjegyzem, hogy
1. - nem "dobok ki" pénz, az az 500ft például pont egy napi kajám... a kamerám '16 óta van velem, az első havi diákmunkámból vettem.
2. - nem használom "komoly" dolgokra, még tanulok, és a fotózás az hobbi (drága, de hobbi))
3. - nyilván nem azért kérdez valaki "ingyen"-es szolgáltatást, mert annyira sok lenne a plusz pénze, de erre nem akarok kitérni jobban, nem tartozik senkire.
#3-as köszi szépen!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!