Nagyon lassú torrent feltöltés jó internettel?
Figyelt kérdés
Nemrém szereztem demonoid meghívót, és el akartam kezdeni rendesen seedelni, de 15 megás nettes (15 le, 5 fel) használhatatlanul lassú a feltöltésem, 50 kbs alatti. A letöltésem 1 mega felett megy, tehát rendben van. Amit megfigyeltem, hogy nem csatlakozom, csak 5-10 peerhez, szóval nem sok embernek töltök fel(seedhez csatlakozik vagy 70-hez). Ötletek? Köszi :)2012. ápr. 13. 18:16
1/3 anonim válasza:
Túlseedelt a torrent ez alapján, mert többször annyi letöltő van mint feltöltő (aki partial seeder és már feltölt, az is letöltőnek van elszámolva, azokat ki kell vonni).
Ilyen esetnél nem tudsz mit csinálni, meg kell várni míg a seederek nagy része kiszáll, de akad új letöltő akinek nagyobb eséllyel tudsz majd feltölteni.
2/3 anonim válasza:
vagy....
BEÁLLÍTOD a torrent klienst
3/3 A kérdező kommentje:
az első volt :) más torrenteket legalább 500 kbssel seedelek. a túlseedelt helyett visszatöltöttem mást, hogy meglegyen a ratiom
2012. ápr. 15. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!