Van olyan híres/népszerű oldalakat ahova saját képeket lehet feltölteni és sokan megnézik? (Akár külföldi is lehet)
Figyelt kérdés
Pl.: Van egy szép nagy virágom a kertbe és meg szeretném mutatni "nagyközönség előtt"!
De igényes oldalakra gondoltam tehát a napiszar.com, csibefasz.hu stb. oldalhoz hasonlókat nem szeretnék
Ha tud valaki ilyen oldalt akkor írjon
Köszönöm
Köszönöm a válaszokat
2010. jan. 11. 14:53
1/8 anonim válasza:
Csinálj saját oldalt ésmndjuk myvippen az ismerőseidnek reklámozd ,aztán nagyon látogatott lesz és máris hires, ha nem így akarod akkkor fórumokon is jó..
2/8 anonim válasza:
napiszar.com
De akkor a virág mellé legyen is odaszarva.
3/8 A kérdező kommentje:
15:38 de vicces vagy
en komolyan kerdeztem
2010. jan. 15. 09:43
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2010. jan. 15. 13:47
6/8 anonim válasza:
Facebook.com ott eleg sokan vannak es szerintem nepszeru is.
7/8 anonim válasza:
09:43
Én meg komolyan írtam.
Több tízezer látogató lenne 1 hét alatt.
Annál jobb reklám nincs is.
8/8 A kérdező kommentje:
13:53-nek
csak az a baj hogy ha nincs poén a képen nem fogják
megnézni és hülyének néznek hogy minek raktam ki egy poénos oldalra egy nem poénos képet
2010. jan. 18. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!