Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrenten elkezdtem letölteni...

Torrenten elkezdtem letölteni a sims 2 játékot és mielött elindult volna a lelöltés 78mb már kész volt ez miért van?

Figyelt kérdés
Amúgy most 60kb/s-al jön
2008. aug. 23. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de ezek a torrentek nem valami megbízhatók! Ha le is jön, tuti hibás benne egy fájl és el sem indul az egész! Én is így jártam párszor, ezért inkább megvettem az eredetit!
2008. aug. 23. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi de remélem nem lesz hibás mert már legalább 1 napja megy a gép
2008. aug. 23. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Itt valami hiba van a fájlok között szerintem. Amúgy én ha töltök valamit elolvasom előtte a kommenteket, amit dicsérnek az jó is szokott lenni.
2008. aug. 23. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Hali!

A torrentezésre használt programot, a letöltés kezdetekor alapbol lefoglal egy bizonyos területet a merevlemezeden a letöltendő file(ok) méretétől függően. (nagyon durván, erosen pontatlanul: a torrent technologiájábol adódóan a fileok 'szeletekre' vannak bontva, melyeket egyszerre több flhasználótól töltessz, ez csak igy kivitelezhető).

qtorrent (mikro torrent) esetében alsó ablak, 4. fül - szeletek: [link]

Nemhinném hogy ott rossz valami :) csak kevesen seedelik a szoban forgó torrentet. Üdv!

2008. aug. 23. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!