Menyire baj ha a gépemre már fellépet valaki ncore ról, és később én is fellépek a saját felhasználómmal?
Akkor ha: sokszor fellépett ő és most én is kivételesen,
vagy,
akkor ha: sokszor fellépett ő, és én is sokszor, akkor menyire ba****k meg minket?
Kapunk e figyelmeztetést?
Számít e ha csak felléptük az oldalra vagy csak az onnan való letöltés?
Esetleg befolyásolja mindezt ha a torrenten az általam és az általa letöltött torrentfájlt töltö megy torrrent programon belül
Idézet az nCore szabályzatából:
"Meghívhatom-e családtagomat, ha 1 IP címünk van és külön számítógépről lépünk be?
Igen, de csak abban az esetben, ha külön számítógépről léptek be. Tehát sem belépni, sem tölteni nem szabad egymás gépéről.
IP-cím egyezést a félreértések elkerülése végett kötelező feltüntetni, melyet a Beállítások / Extra / "Üzenet a Staffnak" boxba írva tehettek meg.
Meghívhatom-e családtagomat, ha háztartásunkban csupán egyetlen számítógép van?
Nem, mivel 1 gépről csupán 1 felhasználói fiók számára engedélyezett a belépés. Amint valaki ezt túllépi, az összes hozzáférése törlésre kerül."
De ez szerintetek menyire szigorú?
Ha látja a rendszer hogy két felhasználó akár egyszer is egy IP-ről lép föl akkor azonnal törli mind a két felhasználót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!