Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook! Belépési figyelmezte...

Facebook! Belépési figyelmeztetések?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még korábban beállítottam, hogy emailt kapjak, mikor a fiókomba bejelentkezés történik. Ez azonban a tegnapi napon egyszer csak megszakadt.

A menüben eggyel lejjebb a "bejelentkezési jóváhagyásokat" be sem lehet állítani. A következő szöveg fogad:

"A Chrome böngésződ beállításai megnehezítik a Bejelentkezési jóváhagyás funkció használatát.

Valószínűsíthető ok(ok):

Néha esetleg törölheted a sütiket.

A böngésződ úgy van beállítva, hogy bezárásakor automatikusan törölje a sütiket.

"Privát Böngészés" vagy "Inkognitó" módban használod a böngésződet.

Új böngészőt használsz."

Van-e valami ötletet-e valakinek, hogy mégis mi történt?

Előre is köszönöm a segítséget!

(Arra gondolok, hogy talán valami frissítés akadályozza? De őszintén szólva nem tudom... )

L.

2016. ápr. 24. 12:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem meg fagyogat a Facebook a Chrome böngészővel! Eddig ilyen nem volt, nem tudom, mit rontott el a Google?
2016. ápr. 24. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!