Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebayen csak PayPal-lal lehet...

Ebayen csak PayPal-lal lehet fizetni?

Figyelt kérdés

Igen , tudom hogy van más MasterCard , meg AmericanExpresses utalás , de nekem nem túl bíztató az utalás egy ilyen még ismeretlen oldalon. Jólvan hogy sok helyen 2x drágább , csak ami itt fele olyan olcsó , azt csak utalással lehet fizetni , utánvéttel sajnos nem .

De nem szívesen venném meg a kétszer olyan drágát , vagy ha olyat akarok ami Magyarországon nincs is :(

2016. aug. 24. 16:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, és mi a gond?

Egyrészt az ebay csak Magyarországon "egy ilyen még ismeretlen oldal".

Másrészt megértem a paranoiádat, én a PayPalt használom és ott sem adom meg a bankkártyám adatait. Helyette átutalással töltök pénzt a PayPal számra, majd vásárolok vele. Így semmilyen olyan adatot nem adok ki, amivel lenyúlhatnának (kivéve persze azt az esetet, amikor az eladó verne át, de abban meg az ebay tudna segíteni).

2016. aug. 24. 16:39
 2/2 anonim ***** válasza:
ha félsz az átveréstől megnézheted az eladó értékelését hogy hány %-ban megbízható :)
2016. aug. 24. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!