Elkészült a második videóm. Vélemény? :D
Szerintem rettenetesen igénytelen, és cinikus...
Meg mi az, hogy 2000 lájk és folytatjuk? Zsarolás?
Ne a gameplayyel zsibbasztd le az agyad, hanem csinálj igényes videókat, valódi témákkal, és tartalommal.
Aztán akkor majd lesz lájk meg nézettség is.
Amikor beszélsz, valahogy nem jön át a stílusod. Meg jobb lenne, ha inkább te mondanád el, mit gondolsz, ahelyett, hogy egy ismert sorozat jeleneteit és videósok szavait összevágod. (Meg lehet, hogy még szerzői jogokat is sértesz a South Park képsorokkal, nem ártana utána járni, jogvédett-e.)
Az meg tényleg aránytalan, hogy egy egyelőre még kevés feliratkozóval rendelkező csatornán, aminek még alacsony a nézettsége, arra vársz, hogy 2000 lájk érkezzen. Nem lesz 2000, mert nem is néznek annyian.
Srácok, mindhárman valamit nagyon benéztetek...
Én egy szóval sem állítottam, hogy 2000 like után lesz folytatás, főleg nem zsaroltam senkit. Ez Selchris-re vonatkozott, ha ismeritek majdnem minden videója után szokott lenni egy olyan záras, hogy ,,x like után folytatás" és gondoltam poénból beteszem.
Én még arra sem kértem senkit, hogy like-olja a videómat, annyit mondtam, ha szeretnétek, hogy folytatódjon, azt valahogy jelezzétek.
A másik pedig az, hogy a minőségre nagyon odafigyelünk, nagyon sokat szerkesztünk/vágunk Sony Vegassal, nem nyersbe feltesszük youtube-ra. A lehetőségeinkhez képest próbálunk mindent megtenni, hogy minél igényesebb legyen egy videó.
#4 A 2000 like-ra nem térnék ki, mert azt már elmagyaráztam.
Azért nem beszélek róla úgy, mint videósról, mert azt már elég sokan megtették előttem. A bemutatkozó videómból kiderült, hogy én nagyon szeretem a South Park sorozatot, mivel 19 évad alatt sok figura megfordult, így megihletett engem. South Parkos tartalomból kevés van a magyar youtube-on, azért választottam ezt.
Utána néztem, mivel nem az egészet raktam fel youtube-ra, nem sértek semmilyen szerzői jogot. Mellesleg, ha ilyenért tiltanának, akkor ez a csatorna se létezne: https://www.youtube.com/channel/UCiRWPmYjXvklfH_rfHsH5GQ
Szerintem meg igenis jó videó lett, nem értem mi a baj vele. Ő legalább egyedi tartalmat hozott létre és nem Minecraft gameplay-el kezdte :D
Persze van még rajta mit csiszolni, de látszik, hogy dolgoztál vele. Az külön tetszett, hogy nem letöltötted az intrót, hanem egy egyedit hoztál létre.
Csak így tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!