Vissza fog valamikor jönni az ncore?
Bocs az off-ért de ezt nem hagyhattam ki, amugy szerintem pár nap és visszajönnek, lehet más néven, csak azt nem tudom ujbol kell-e regisztrálni meghivoval, vagy maradunk benne? Arányomat 1 év alatt felturboztam :D 5.4 re :D
Szenvedhetek megint.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:25
Ezt birom, leírod hogy köcsög rendőrök, de ne zavarjon hogy a jogvédők miatt volt az egész razzia, de a sok tizenéves egyetért a hülyeségeddel...
Egy másik kérdéshez is leírtam de ide is leírom mert látom nagy a homály
Megnyugtatlak titeket, nem foglaltak le egyetlen Ncore szervert se, nem is szüntették meg, az üzemeltetők fülest kaptak és elővigyázatosságból leállítottak mindent. Előreláthatólag vasárnap vagy hétfőn áll vissza. Egyébként pontosításként írnám, hogy nem szervereket foglaltak le, hanem nem jogtiszta anyagokat tartalmazó gépeket ill. winchestereket.
akkor ehhez mit szólsz? ncore-nak annyi,én is megnyutatlak
20:25
Ott a pont... retkes cigányok!!!! csak a szegény emberekkel basztak ki ezzel, hogy lekapcsolták nCore-t!!!! Rohadjanak meg a SÜNök!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!