Melyik a legjobb cd dvd író program? A nero 8 tól nem vagyok igazán megelégedve. Az Alcohol több verzióját letöltöttem, nem tudok vele írni. Egyszerűen nincs is rajta az író program vagy én vagyok a buta hozzá?

válasza:Az Alcohollal nem lehet normál adat lemezt írni.Az Alcohol inkább képfájl kezelő szoftver,képfájlt azt ki is tud írni.Meg másolni is lehet vele,akár írásvédett lemezt is simán.De normál adat lemez összeállítást nem lehet vele készíteni.
Nero helyett ajánlom ezeket,mind tud magyarul,és ingyenes:
Az ashampoonak ez egy régebbi verziója,azért ingyenes.Van belőle újabb is(8-as verzió,az fizetős-persze meg lehet találni azt is warez oldalakon,de nem sokkal tud többet,mint az ingyenes)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kéne nekem valami olyasmi, amivel nem romlik a hangminőség és le lehet menteni 720p-be és lehetőleg ne legyen olyan bonyolult:) Én nem nagyon értek ezekhez, de meg szeretném tanulni. Előre is kösz a válaszokat:)
Egy filmből szeretnék egy kisebb videót összevágni, zenét rakni alá. Programneveket kérnék! (lehetőleg magyar nyelvű)
A lények hogy amit sinálok a gépen azt feltudjam venni és hangot is vegyen fel vele PL:nézek egy klippet tejes képernyőn akkor azt felveszi hangal együtt és jó minőségben.És felvegye azt is ha JÁTSZOK A GÉPEN ÉS FELVESZ AZT IS UGYAN ÚGY MINT CSAK A GÉPEN PL:Játszok a...
Több oldalt szeretnék átalakítani.
Most YouCam-ot használok de nem igazán jön be, a felbontása elég rossz. Esetleg valaki valami jót tud, ami be is vált? köszi
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!