Melyik programmal lehet azt megcsinálni hogy egy film elé film előzeteseket illesztek be és úgy indúl a film?
Xilisoft- nak vannak jó temékei.Xilisoft Movie Maker ,-Video editor és van portable verziója is.
a válaszom az lenne, hogy bármelyikkel ami video szerkesztő! Viszont gondolom, az egyszerüségre, könnyen kezelhetőségre törekszel, azért is ajánlottam ezt és nem egy profi pl.: Pinnacle Studio -t.
Most nem tudom melyiket szerezted be, szerintem az editorral a könnyebb. arra van hogy szétvágd, vagy összaeilleszd a videókat, én ezt használom.
Kezelése egyszerü:
indításkor válaszd a Join -t, (összeillesztés)
Húzd zá a film 1 et a programra, majd a film kettőt.
ha bepipálod a Fade (efekt) in / out -ot akkor a 2 filmet efektekkel válassza el azaz elsötétül, majd a másik kezdeténél kivilágosodik. Nyomj egy Join -gombot és elmenti neked. ennél egyszerűbb program nincs, menni fog!
Sok sikert, majd írd meg hogy ment!
A Movie marker már komplikáltabb, itt vágni, efektálni többfélét, stb tudsz.Eljárás ugyan az. Húzd a 2 videót a programba (drag and drop "fogd és vidd")
A két film (jelenet) között választhatsz efekteket. Majd make videó és elkészíti neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!