Bonasera kérdése:
Neverhood-dal mit tehetek WIN7 operációs rendszer alatti jó futáshoz?
Figyelt kérdés
Újra elővettem ezt a régi, kedves kis kalandjátékot, és Win7 alatt a grafika nagyon rossz (élvezhetetlen). Néztem a beállításokat, de a grafikán nem lehet változtatni (sem felbontáson). Mit tehetek, hogy élvezhető legyen a játék? Telepítsem a Win98-at (az alatt jól futott)?2012. máj. 27. 17:18
1/4 anonim válasza:
Valami olyasmit hallottam hogy le lehet tölteni egy olyan programot ami kompatibilissá teszi a Win 7-et olyan programokkal/játékokkal amik XP-n jól futottak
Ha igaz ez a dolog akkor érdemes utánna keresni,sajnos egyáltalán nem ismerem a Win7-et így nem tudok ebben segíteni
2/4 anonim válasza:
Töltsd le a Virtualbox-ot vagy a Microsoft Virtual PC-t és abba telepítsd a Windows 98-at.
Egy próbát megér.
3/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!