Mit tegyek, ha nem szeretném frissíteni az MSN-emet, de csak akkor enged belépni, ha frissítek?
Egyszer már rányomtam a frissítésre, letöltött valami "essentials"-t, de nem tetszett. Csináltam egy rendszer-visszaállítást, hátha akkor olyan lesz mint volt, de így sem enged be, megint a frissítést erölteti...
Légyszi segítsetek

válasza:Két megoldás van (miután visszaraktad a 2009-es verziót). xp kompatibilitással futtatod, vagy ezt a leírást követed:
Én a leírást követtem és úgy néz ki, működik.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
most töltöttem le egy 1.2.5-öt de szeretném megtartani a régi mapomat meg a cuccaimat. tudna nekem valaki segíteni ?
Kedves hozzáértők. Történetesen a Quake 1-el szeretnék játszani, ám indításnál következő hibaablakot kapom: unable to link to kernel32.dll, majd leokézás után egy másik dll fájl miatt is problémázik.Laikusként feltételezem, hogy korábbi beavatkozásaimnak köszönhetően -...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!