Fifa 12? nem indul
" sajnos hiba lépett fel
Az Orogin nincs telepítve , és szükség van rá a játék indításához.Kérjük , telepítsd újra az Origin szoftvert! "
ezt írja ... azt halottam hogy nem is kell hozzá az origin..

válasza:Az aktiváláshoz és a fiókkal való használathoz add meg a(z) DisplayName field missing from registry. termékkódját!
???
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Feltelepítettem a FIFA 2012-t, de nem indul el. Ezt írja ki: Nem kezelt kivétel történt az alkalmazásban.Ha a folytatás gombra kattint,az alkalmazás figyelmen kívül hagyja a hibát és megpróbálja folytatni futását. Részletek: ************** Kivétel...
Letöltöttem a FIFA 12 RELOADot és hozzá ugyan olyan nevû cracket is. Ám amikor elidítottam elindult mutatta azt, hogy FIFA 12 meg a pálya háttérnek, de utána ki lépett. Mit csináljak? Másik crack kell?
Letöltöttem torrenttel, isoval meghajtón lett de azt írja ki, hogy helyezze be az eredeti lemezt a meghajtóba (nem írja melyikbe).
Miután telepítettem a Fifa 12-t és futtatni szeretném nem indul el a program és egy ilyen fájl keletkezik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!