Valaki tud olyan programot, ami képes dokumentálni írásban beszédet? Többi lent!
Az se számít, ha francia nyelvű. Már a tököm ki van a gépeléssel.
Jaja, tudom van ilyen. Csak a nevére nem emlékszek. Hiába írok be kulcsszavakat a googliba, csak egy csomó f_szságot ad ki. :S
Úgy hívják hogy titkárnő, és néha kávét is tud főzni :)
Na de tényleg ha van ilyen ami magyarul is tud én is vevő lennék rá.
Titkárnőre nincs pénzem. :d
Viszont a munkámat lényegesen megkönnyítené.
Kösz #4-es. Igen, nem látom jól ezeket a dolgokat. A menü az lényegtelen. Az lenne fontos, hogy a magyar szöveget is tudja értelmezni, és rögzíteni a gépre.
Kösz a segítséget.
Szerintem olyasmi elven működhet, mint a tolmácsgépek egy konferencián.
Van több ország képviselője, vagy az amije. Van egy mikrofonjuk, és egy fejhallgatójuk. És mondjuk az elnök ukránul beszél, de az arab viszont már arabul hallja a szöveget.
Gondolom én, hogy ez is valahogy így működhet. Csak ez nem fordítja a szöveget, hanem dokumentálja a gépre.
Akkor elárulom neked, hogy működik egy "tolmácsgép"
"A fülkében dolgoznak munkatársaink. A tolmácsgép működésének lényege, hogy a hangszigetelt fülkében elhelyezett kapcsolópulton keresztül a tolmács a bejövő hangot fejhallgatóval hallgatja (az előadó mikrofonba beszél) és ezzel egyidejűleg a pulton elhelyezett mikrofonba tolmácsolja az elhangzottakat. A kimenő digitális jel a teremben elhelyezett infravörös jeladókon keresztül jut el a hordozható készülékekhez, amelyeken a résztvevők hallgatják a tolmácsolt előadást egy általuk kiválasztott nyelven."
Itt az eredeti : [link]
Ugye mire jó az internet, ha használod is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!