Miért szaggat ez a játék?
Felraktam a Witcher 2-őt, de nagyon szaggat ha feljebb húzom a grafikát. Ha teljesen leveszem, de a felbontást hagyom maxon, akkor is lagol....:(.
Processzor: AMD fx-6100
Videókártya: MSI HD 7750 1gb
RAM: 5 gb 1333 Mhz. (1x4 és 1x1 gb kiosztásban).
Én néztem a gépigény.hu-n a gépigényét és elvileg még ajánlottba is elég lenne a gépem, ehelyett szaggat orrba szájba. Most egy aktiválatlan Win 8 pro-m van 64 bites. Megjegyzem a grafikája még felhúzva is elég gyenge. Nem tudtok segíteni? ...ennyire gyenge hozzá a gép? :(
Csak tipp(ek).:
-Videokártya beállítások próbaképp, pl a bitmélység Z-puffer stb.
-Videokártya driver frissítés
-Háttérben futó szolgáltatások / programok leállítása (Gamebooster)
-Töredezettségmentesítés
Töredezettség be tudja szaggatni.
A háttérben futó folyamatok nagyon le tudják terhelni a gépet.A Iqbit Gamebooster -1 klikkre leállítja a felesleges dolgokat, így azok nem használják a memóriát, ill a processzort, de még töredezettség mentesíteni is tudod vele a játék könyvtárat.
Vírusírtóknál ilyenkor be kell kapcsolni a Játék mód -ot, de jobb addíg leállítani a fájlrendszervédelmet!
Nekem volt hogy ezek miatt egy full gyenge játék is akadozott / fagyott.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!