Miért nem működik a 2011-es track pack, ha f1 challenge-be berakom úgy, ahogyan azt kell? Miért nem jelenik meg a pálya bitképe?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a track packot, kicsomagoltam (mert zip-be volt), aztán beraktam, oda, ahova kell (circuits mappa) és a játékba ha belépek, nem is jelzi sehol, hogy beraktam a pályát, pályákat. Nem tudok mit betölteni, mert rámegyek, hogy race aztán válassz pályát, de ott egy pálya bitképe sincs megjelenítve, de ha rámyegyek a pálya betöltésére australia 2011 automatikusan betölti. De hogy jelenitsem meg a bitképeket, hogy tudjam kiválasztani a többi pályát???2013. szept. 20. 19:49
1/1 anonim válasza:
Ha érdekel még a kérdés, tudok rá választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!