Érdemes beleírnom az önéletrajzomba az általam elvégzett Udemy kurzusokat?
#9-es válaszadótól csak azt kérdezném meg, hogy: "Akkor ezekszerint tökmindegy, hogy ért-e az illető az adott szakmához, a lényeg, hogy jól nézzen ki?"
Na látjátok ez az ami kinyitja az ember zsebében a bicskát, ugyanis jó beismerem, mondjuk egy recepciós csaj esetében nem baj, ha vonza a tekintetet, de mondjuk egy programozó esetében, aki ideje nagyrészét a számítógép előtt tölti egy kis szobában a sarokban, annak ne kelljen már úgy kinéznie mint aki most érkezett egy Hollywoodi forgatásról... :-)
Jaaa a Qrváknál is fontos a külső... :-)
Milyen pozícióra jelentkezel?
Programozóként mindegy, mert visszahívnak és úgyis csak a szakmai felvételi a döntő. HR körön még az életben nem láttam senkit megbukni (ha a fizu igényed rendben van), pedig senior programozó olyat mond erősségnek, hogy "nem kommunikáltam jól, volt, hogy egy hétig nem beszéltem senkivel, de most már jobban megy", és a HR-es miközben veri a fejét a falba, addig kérdezgeti, amíg össze nem jön három pozitív dolog.
Írd bele, hogy milyen programnyelveket tudsz, engem pl. kerestek, hogy látták van C ismeretem (C++).
Nekik meg van egy ilyen C#-s projektjük...
Írj fel kulcsszavakat, hátha kattan a HR-esnek. Engem olyanokkal szoktak keresni, hogy csak pislogok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!