Az ilyen játékokban tényleg van választási lehetőségem vagy az egész csak illúzió?
Figyelt kérdés
Androidos játékokkal szoktam játszani és egyre több olyan játékba futok bele ahol ha megnyerem az adott pályát/szintet akkor választhatok három kisdoboz közül egyet amikben különböző bónuszok vannak. Azon gondolkoztam hogy pl az előbb is ezzel játszottam és a pálya végén választhattam egy kis dobozt ( A középsőt választottam ) és a dobozban a játékban használható pénz volt amivel tudom a karaktereket fejleszteni. De vajon ha valamelyik szélsőt választom akkor mást kaptam volna bónuszként? Az ilyen játékokban megvan előre határozva hogy mit fogok kapni vagy tényleg más-más dolog van a három ládában?
Ha ez segít valamit most konkrétan ez a játék volt amiben ilyennel találkoztam:
2022. okt. 17. 20:51
1/4 anonim válasza:
Erre kód nélkül nehéz választ adni. Simán lehet hogy előre definiáltakból dob valamit, vagy random generál egy számot és az azon az indexen lévő "ajándékot" dobja vissza.
3/4 fm2000 válasza:
Ahogy írták előttem is kód nélkül lehetetlen megmondani. Ha én csinálnám random generálnám.
4/4 anonim válasza:
Ezt csak a játék fejlesztője tudná megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!