Pythonban hogyan tudok JPG képeket vektorrá konvertálni, dataframe-be helyezni őket, majd egyenként visszahívni őket képpé?
Az egyszerűség kedvéért vegyünk egy 32 lapos magyarkártya paklit, amelynek minden lapjáról azonos méretű JPG-képek vannak. Ezeket szeretném átalakítani vektorrá, és így tárolni őket egy dataframe-ben, ahonnan meghívható bármelyik vektor a lap neve szerint (pl. Makk IX-es), és alakítható így vektorból ismét képpé. Az ember azt gondolná, hogy a képek 'asarray'-vel könnyen hozzáadhatok egy DF-hez, majd onnan 'fromarray'-vel meghívhatók, de nekem minden alkalommal hibaüzenetet ír ki a Python.
Üzenetben el tudom küldeni a kódot, amivel próbálkoztam.
Előre is köszönöm a segítséget!
10-es:
Igen, ott is próbálkoztam a kérdéssel, de nem sikerült átadnom a problémát megfelelően.
12-es:
Olyan kódon dolgozom, ami adott számítások mentén hívna meg bizonyos képeket, és ezért akarom így tárolni a képeket. De közben már kaptam jobb javaslatokat pl. a folderrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!