Az a feladatom, hogy készítsek egy 3x3-as bűvös kockát C programozási nyelven. Minden sornak és oszlopnak a bennük szereplő számok értékének ugyanannyinak kell lenni. Sokat próbálkoztam, hogy tudnám ezt megcsinálni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 16:19
2/7 anonim válasza:
Ez a kérdés így elég értelmetlen, nem igazán derül ki belőle, hogy mit szeretnél csinálni.
4/7 anonim válasza:
Iostream, látom te se sokat voltál matematika órán. Amit te linkeltél az a bűvös négyzet. A kérdező bűvös kockát írt (más néven Rubik kocka). Első körben azt javaslom rágd át magad ezeken az alapvető fogalmakon. Mindennek fényében azt hiszem érthető az előző hozzászólásom.
5/7 iostream válasza:
Igen, a kockán én is fennakadtam kicsit, de a 3x3 és az, hogy sort és oszlopot írt arra utalt, hogy két dimenzióban gondolkodik.
6/7 anonim válasza:
:D dejo
Ez nekem egy konferecnia temam volt mar 3-4 eve :D
Elso komolyabb matematika programom
Nem nehez, csak egy ket szabalyt kell keresni hogyan csinald
UI. Pascalban talan elo tudom szedni a programot, C-ben eselytelen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!