Szeptembertől szeretnék gyakornoknak menni egy céghez. Mit kellene tanulnom még a nagyobb esélyekhez?
Másodéves leszek egyetemen szeptembertől. Első sorban C#-al/Javával szeretnék foglalkozni, de inkább C#-ban vagyok jártasabb jelenleg.
Amit jelenleg tudok használható szinten: OOP, SQL, Win Forms, WPF, HTML, CSS
Angolt napi szinten használom. Van egy viszonylag újabb GitHub profilom is, amire szeretnék kisebb projektet töltögetni idővel, bár már van rajta 1-2 dolog. A gyakran használt design patterneket és azok használatát még meg szeretném tanulni, de az nem hiszem, hogy nagyon sok idő lenne. Esetleg még JavaScripten gondolkoztam, az tudom sok helyre kellhet.
Mit ajánlotok következő lépésnek? A JavaScriptet, vagy inkább valami C#/Java dolgot? Micsodát?
Köszönöm a választ.
Amiket néztem gyakornoki állások, ott nem voltak túl nagy elvárások, és a legtöbb C# gyakornokokat keresett. C#, .NET és OOP ismereteket várnak el angol nyelvtudással, tudjak csapatban dolgozni és hasonlók, néhol referenciamunkát, SQL-t is kérnek, de több elvárást nem említenek. Ezért is gondoltam hogy megkérdem, mit érdemes még tanulnom azért, hogy több eséllyel induljak.
Azért is írtam oda a HTML, CSS-t, mert több helyen olvastam azt is, hogy ezek előnyt jelentenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!