Túl magasra nől a szakállam?
Az a helyzet, hogy 17 éves vagyok és már kissé hiányosan, de majdnem mindenütt elkezdett megerősödni a szakállam. A pajeszom, a bajszom, a kettő közti rész, a nyakam, és trimmelem is már.
Viszont az a kellemetlen része, hogy egyre erősebbek a pihék a szemem felé, lassan már elég látványosan kezdenek megerősödni, pár szál már szinte végig sötét.
Attól félek, hogy 1-2 év és ide fogok jutni:
(angolul cheek hair néven tudtam utánaolvasni, de magyarul szinte semmit sem találtam)
Ez szerintem borzasztó sok bonyodalmat szülne, ha nem akarok a jövőben úgy kinézni mint egy vérfarkas.
Mit tanácsoltok?
Eddig megpróbáltam nem belevágni borotválkozásnál, de hiába, mert erősödik magától is.
Esetleg valaki, aki hasonló problémával küzd?
A képen rettenetesen hosszú tehát már nagyon régóta nem nyúltál hozzá vagy még soha sem.
Ez rettenetesen igénytelen.
Gyorsan borotvált le a felső részét.
Amúgy igen, ezzel jár a szakáll növesztése. Azt a részt folyamatosan borotválni kell. Ezért van az, hogy nekem kb 15cm hosszú a szakállam, mégis használok eldobható borotvákat és mindig furcsán néznek rám, amikor megvezem őket a boltban....
Nagyon gyorsan vágd le. Ez nem sértegetés. Csak egy jó tanács egy szintén szakállas férfitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!