Tudnátok nekem tonikot ajánlani?
Figyelt kérdés
Kombinált, enyhén pattanásos,érzékeny bőröm van. Eddig bármilyen tonikot kipróbáltam mindtől fénylett/ kipattogott a bőröm:(
A válaszokat előre is köszönöm ☺️
2020. jún. 17. 11:19
2/6 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémáim voltak vele, és ez most lehet hogy hülyén hangzik,de az vált be hogy elhagytam a tonikot:D
Csak megtisztítom,utána hidratálom és kész.
3/6 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló: Nekem az sem vált be, de köszönöm ☺️
2. én sem használok már vagy fél éve emiatt semmilyet, de sok helyen olvasom hogy már pedig elég fontos lenne a tonizálás:(
2020. jún. 17. 12:47
4/6 anonim válasza:
Hát nem tudom,nekem azóta szinte tökéletes a bőröm,mióta megtaláltam a nekem megfelelő rutint:)) viszont ha tonikot is akarok használn,csak vagy ragacsos érzést hagy,vagy zsírosít,vagy kipattogok tőle. Szóval eddig mindegyikkel volt valami problémám. De nem is érzem hogy szükséges lenne:)
5/6 anonim válasza:
Én ezt használom évek óta, nagyon szeretem. Nem a legolcsóbb, de sokáig elég, pedig én locsolom magamra.
6/6 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon szépen köszönöm!!
2020. jún. 17. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!