Leírnátok a reggeli és esti arcápolási rutinotokat?
25 éves vagyok, zsíros bőröm van, fő bőrproblémám a pattanások és mitesszerek.
Reggeli rutinom:
- hideg vízzel arcmosás
- G&G C-glow c-vitaminos szérum
- Eucerin 50 faktoros fényvédő
Esti rutin:
- sminklemosás olajos sminklemosóval, kedvencem az olajos Garnier micellás víz erre a célra
- G&G Jelly Joker arclemosó
- hámlasztó: ez vagy a G&G Cheer Up-ja, vagy a The Ordinary Lactic Acidja
- G&G aPad szérum
- G&G B-bomb szérum
- G&G A-game retinal
- Balea Aqua hidratáló szérum
Nem G&G reklám, csak nagyon szeretem a termékeiket, olcsók és hatékonyak. :)
Szia. 24 vagyok, kombinált a bőrtípusom, a bőröm pattanásokra és zárt komedókra hajlamos.
Reggel1:
-arcmosás vízzel
-The Ordinary 23% c-vitamin hidratálóba keverve (változó melyik hidratálómba keverem)
- sundance kids sensitive 50-es fényvédő tej (fehér flakon türkiz kupakkal)
Reggel2: c-vitamin helyett G&G apad, majd TO caffeine solution hidratálóba keverve.
reggelente ezt a két rutint szoktam váltogatni.
Este: mindig olajos tisztítás (nivea szőlőmagolajos és babylove sensitive babaolaj a kedvenc, ha sok smink van rajtam, inkább a babaolaj), balea med géles tisztító, majd
- hétfő, péntek: cosrx bha
- szerda: TO glikolsav
- többi nap: TO niacinamide és TO retinol (0.5% in squalane)
hámlasztós napokon LRP cicaplast, egyébként meg mikor melyikhez van kedvem (kedvenc hidratálóim a cicán kívül a TO NMF, dm-ből a saubar és a lila mixa testápoló)
használok még TO hialuronsavat, csak mikor úgy érzem, a bőröm igényli. néha rakok fel balea med fátyolmaszkot, illetve nem hámlasztós napokon tisztítás után használom a balea med tonert, ha nem felejtem el. :D
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz!
---Nem értem, hogy ki az, aki ilyen normális válaszokat lepontoz, ha nem tetszik neki a másik ember rutinja akkor lépjen ki egyszerűen!
24 éves lány vagyok, aknékra és pattanásokra hajlamos bőröm van.
Reggeli rutin:
👉 Bioderma moussant habzó géllel arctisztítás
👉 Pantenol - emulzija arc krém
👉 BB krém
👉 Szempilla spirál
👉 Ajakbalzsam
Esti rutin:
👉 Szempilla spirál lemosása (ha vízálló, akkor testápolóval, ha nem vizálló, akkor csak vizes koronggal, simán le viszi.)
👉 Bioderma moussant habzó géllel arctisztítás
👉 Panthenol - emulzija arc krém
Ennyi. :)
18 éves vagyok és kombinált bőröm van, időnként pattanásokkal
Reggel:
•Arcmosás sima vízzel vagy a Balea med géles lemosójával
•(The Ordinary NMF hidratáló - ha éppen száraznak érzem az arcomat)
•fényvédő - ebből még keresem a megfelelőt, szóval nem tudok konkrét terméket írni
Este:
•Isana sminklemosó (sminktől függően a sima vagy az olajos)
•Balea med géles lemosó
•Geek and Gorgeous Niacinamid
•The Ordinary NMF
+heti 1-2 alkalommal Revox szalicilsav
22 éves vagyok és száraz bőröm van.
Reggel: Megmosom langyos vízzel, majd bekenem CeraVe nappali arckrémmel (ebben van fényvédő is, így az külön nem kell).
Este: Ha sminkeltem aznap, akkor lemosom olajos sminklemosóval, majd CeraVe habzó-hidratáló arctisztítóval. (Ha nem sminkeltem, akkor csak az utóbbival.) Ezután bekenem cerave éjszakai arckrémmel.
Ha vannak pattanásaim, azokra gyógyszertári szalicilsavas alkoholt szoktam kenni (kizárólag csak a pattanásra), ez szépen leszárítja.
Időnként használok arcmaszkokat, balea lehúzható mitesszerekre való maszkot, és kb. hetente egyszer a garnier kefés arclemosóját.
Idáig a garnier tonikját is használtam, de azt tervezem elhagyni, mert felesleges, és (tovább) szárítja a bőröm.
Ez az eléggé low-budget és “a kevesebb több” rutinom. :)
18 éves vagyok, zsíros, pattanásokra hajlamos bőröm van.
Reggel:
- megmosom vízzel, aztán Fabulon mélytisztító géllel
- bekenem Fabulon Tini Tonikkal, ez valamennyire szárítja
- Garnier Hyaluronic Aloe Jelly hidratáló krém, ez meg valamennyire hidratálja :D
- Fabulon fps 50-es fényvédővel fejezem be
Esti:
- víz, mélytisztító gél, és ha sminkeltem aznap, akkor micellás víz
- Tini Tonik
- Ha vannak pattanásaim, azokat bekenem 50-es Akneroxiddal
- hetente kb egyszer használok arcmaszkot, illetve az aknés hegek miatt gyakran kenem be Sudocremmel, amit olyankor egész éjszakára magamon is hagyok.
Szintúgy nem Fabulon reklám, de a termékeik nekem beválnak, és megfizethető áron vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!