Lézeres kezelés után már másnap újra látom ki nőni a szőrt, ez normális? 28 éves férfi 3. Kezelés után, Magyarországon csak 2 ilyen gép van de félek valami miatt nem működik, fehér sötét színű a szőr rajtam.
Az helyen az oldalán ezt írják, "A végleges lézeres szőrtelenítéshez elengedhetetlen, hogy a kérdéses terület makulátlanul tiszta és vegyszermentes legyen. A legjobb megoldás, ha az időpontodat megelőző napon az esti normál tisztálkodást követően borotválod az érintett területet. Ebben az esetben a szőrszálak mérete éppen a kezeléshez optimális 1-2 mm lesz. Lehetőség szerint a végleges szőrtelenítést megelőző 12 órában ne használj testápolót és dezodort az érintett területen. Ha csak teheted, közvetlenül a kezelést megelőzően zuhanyozz le, hiszen minél tisztább a bőr, annál hatékonyabb a kezelés."
Itt ezt javasolják.
12 kezelés után vagyok túl de nincs nagy eredménye.
Elmentem egy másik helyre ahol azt mondták valószínűleg átvert aki kezelt mert az inkább IPL mint lézer.
A másik helyen pedig az első kezelés során megégett az arcom,nagyon csúnya maradt. Nem kellet volna oda mennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!