Mi a különbség a jégszőke, a hamvasszőke, a bézsszőke és a világos szőke között?
Ha képeket mutatnátok annak is örülnék :)
És szerintetek a 4 közül melyik a legszebb?
Jól állnának ezek a hajszínek világos bőrhöz és barna szemhez?
Akkor én leírom, mivel látom a töbiek nem túl segítőkészek.
Jégszőke=platinaszőke: a legvilágosabb, szinte fehér haj, hűvös árnyalatú (tehát ideális esetben fehér fénye van, nem arany)
kép: [link]
Hamvasszőke: természetesebb világosszőke haj, szintén hideg árnyalatú, tehát fehér fénye van.
ilyen: [link]
vagy ilyen: [link]
a bézsszőke az egy melegebb (vagy semleges) árnyalat, kicsit arany fénnyel, de még azért anyira nem, mint az aranyszőkének
kb ilyen [link]
és van még az aranyszőke, ami egy meleg, aranyfényű, kicit vörösesszőke árnyalat : [link]
A világosszőke az inkább egy gyűjtőnév, de hajfestékeknél általában a semleges szőke árnyalatokat hívják így (amiknek 00-ra végződik a számozásuk, vagy csak egy egyjegyű szám és nincs mögötte semmi). De alapvetően ezek közül mindegyik világos szőke, amiket itt belinkeltem :)
köszönöm szépen az utolsónak!
Meglepődtem,hogy 4 válasz közül 1 hasznos van.
Én ezen az oldalon rosszabb arányt tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!